AGENDA

Donderdag 14 februari

Lezing ds. Klootwijk

20:00 | kerkcentrum De Hoeksteen

Op 14 februari zal Eeuwout Klootwijk een lezing geven. Het thema van deze lezing is Onopgeefbaar verbonden of toch maar niet? Wat moeten we met de "onopgeefbare" verbondenheid met het volk Israël'? En met de Israëlzondag? Schrappen? Heroverwegen? Op deze avond verkennen we de achtergrond van het kerkorde-artikel en gaan we op zoek naar de Joodse wortels van het christelijke geloof, waarbij lessen worden getrokken uit de joods-christelijke dialoog. Lezing is in de Hoeksteen, Roozenburglaan 22 in Middelburg. De kerk is om 19.30 uur open, aanvangstijd is om 20.00 uur. Van harte welkom, toegang gratis (we vragen een vrijwillige bijdrage). Ds. Eeuwout Klootwijk (1962) is werkzaam voor de dienstenorganisatie Kerk en Israel van de Protestantse Kerk Nederland en predikant te Oost Souburg.

Zaterdag 16 februari

Disco Party De Kruitmolen

20:30 | De Kruitmolen

De voetjes kunnen weer van de vloer op lekkere (disco) muziek uit de jaren 70/80,maar ook de huidige hits komen aan bod! Verzoekjes kunt u indienen tijdens onze disco party! Deuren open vanaf 20:30 uur! Kom weer voor een swingende avond naar Partycentrum "De Kruitmolen" aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg! Come here and get down to the music!

Snertconcert

17:00 | Nehalenniaschool

Brassband Middelburg organiseert op 16 februari een snertconcert! De muziek is uiteraard piekfijn in orde, en tijdens het luisteren kunt u genieten van heerlijke snert! Maar kom ook vooral als je niet van snert houdt want er is ook andere soep. Volgens goed gebruik start het concert om 17.00 uur en de entree is gratis. Het concert wordt gehouden in de aula van de Nehalenniaschool aan de Breeweg in Middelburg.

Disco party

20:30 | De Kruitmolen

De voetjes kunnen weer van de vloer op lekkere (disco) muziek uit de jaren 70/80, maar ook de huidige hits komen aan bod! Verzoekjes kunt u indienen tijdens onze disco party op 16 februari! Deuren open vanaf 20.30 uur. Kom weer voor een swingende avond naar Partycentrum De Kruitmolen aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg.

Dinsdag 19 februari

Anglicaanse liederen

20:00 | Catharinakerk

In de Catharinakerk in Zoutelande kunnen op 19 februari liederen uit de Anglicaanse traditie worden meegezongen en worden nader toegelicht door Ad Stroo. Medewerking René Molenaar organist en het Willebrord Ensemble. De avond begint 20.00 uur.