Zeeuwse bigband Swinging Affair in schouwburg Middelburg

MIDDELBURG - De Zeeuwse bigband Swinging Affair brengt op 22 februari een wervelende show met zang, dans en muziek naar de schouwburg in Middelburg. Na een reeks succesvolle optredens binnen en buiten de provincie brengt de twintig muzikanten tellende band een mix van zowel oudere als recente bigbandnummers. Het repertoire varieert daarbij van Frank Sinatra tot Michael Bublé.

De nummers worden vertolkt door de bekende zangers Frank in Person, Isabel Provoost en Guimar van der Weele. Frank wordt inmiddels tot in China verward met zijn roemruchte naamgenoot Sinatra, terwijl de nog maar negentienjarige Isabel bekend is geworden door haar deelname aan The Voice of Holland en haar optreden op Concert at Sea. Guimar krijgt op zijn beurt iedere zaal stil op het moment dat hij zijn eigen vertolking geeft van bekende liedjes.

Sfeer
De vernieuwde schouwburg Middelburg biedt het perfecte podium voor deze show. De bruisende stad New York by night vormt een sfeervolle achtergrond. Samen met de aansprekende zang en muziek zorgt de achtkoppige dansgroep van Vera Sorber voor een onvergetelijke avond waarbij de gasten zich in het mysterieuze centrum van de Big Apple wanen. Of zoals de titel van de show zegt: ‘Start spreading the news, you want to be a part of it!’ [l]