Noormannen lijdt derde nederlaag na winterstop

WESTKAPELLE - Noormannen 1 moest vandaag in Heinkenszand aantreden tegen "hoogvlieger" LuctorHeinkenszand en trachten na het thuisverlies vorige week met 1-6 tegen Bevelanders weg te poetsen.

De thuisclub was de betere ploeg, doch doelman Hayo Castel was een sta in de weg, doch óók hij kon niet verhinderen, dat de thuisclub vóór rust twee maal wist te scoren. Toen de thuisclub ná een kwartier in de tweede helft de 3-0 liet aantekenen en Noormannen een strafschop niet wist te verzilveren, was de wedstrijd gespeeld. De thuisclub wist nog twee maal te scoren en Noormannen leed een pijnlijke nederlaag en zal punten moeten gaan behalen en de weg naar boven trachten te vinden.

Uitslagen senioren

Noormannen 2-Dauwendaele 3: 3-1. Noormannen 2 is de koploper in deze klasse.

Noormannen 3-GPC 6:1-1

Noormannen 4-GPC 5: 1-1

Dauwendaele/Walcheren DA2-Noormannen DA1: 1-4.

De Topscoordster van Noormannen, Nathalie Meijers is weer terug na een vakantie en liet dit blijken, door driemaal te scoren.

Zaterdag 23 februari

14.30 Noormannen 1-S-Heer-Arendskerke 1

14.30 Noormannen 2-Meeuwen 4

12.00 Noormannen DA1-DwO'15 DA 1

Noormannen 3 en Noormannen 4 hebben een vrije zaterdag.

Pupil van de week

Pupil van de Week is de achtjarige Timon Houmes. Timon komt uit in de JO9 van de Jeugdafdeling van v.v. De Noormannen. Vader Arjen is Leider van dit team, naast Sabine Minderhoud. De oudere broer van Timon, Hayo, komt óók uit als speler bij De Noormannen en zijn zus korfbalt bij KV Stormvogels. Timon voorspelt een overwinning van De Noormannen a.s. zaterdag.