AGENDA

20 februari en 22 februari

Tweedehands winkel

9:00 | Unicef winkel

De tweedehands winkel ten behoeve van Unicef gaat woensdag weer open. U vindt er leuke kleding en allerlei andere spulletjes. Elke woensdag en vrijdag zijn we open van 9.00 tot 12.00 uur aan de Koestraat 4 te Westkapelle

Donderdag 21 februari

Digicafé

13:30 | Polderhuis

Op donderdag 21 februari vanaf 13.30 uur is er een digicafé tot plm. 15.00 uur in het museumcafé van het Polderhuis. Zit je ook wel eens met je handen in je haar als je op je tablet, laptop of smarphone bezig bent?! De ontwikkeling met apps en dergelijk gaat ook zo snel dat het (soms) bijna niet bij is te benen. Er zijn deze middag verschillende personen aanwezig jullie willen helpen bij problemen die zich voordoen op de genoemde apparaten. Schroom niet, kom langs en laat ze je digitale problemen tackelen.

Zing maar mee Zangavond

19:30 | Kasteel van Batavia

Donderdag 21 februari om 19.30 uur is er in Kasteel van Batavia weer een heuse 'zing maar mee' zangavond. Jo en Jan Theune (vader en zoon) zullen deze avond zorgen voor de accordeon muziek en zang. Oude en nieuwere versjes zullen ten gehore gebracht worden waarbij de bezoekers de tekst ook mee kunnen zingen doordat er boeken uitgedeeld worden met de liedteksten. Eén van de versjes die gezongen gaat worden is 'Ketelbinkie', een jongen die als ketelbinkie de koopvaardij ingaat. Benieuwd hoe het hem vergaat?! Kom dan mee zingen op deze bijzondere avond met Jo, Jan en alle andere gasten! Iedereen is welkom vanaf 19.00 uur 'Kasteel van Batavia' te Westkapelle.

Zaterdag 23 februari

Repair Café

10:00 | De Kruitmolen

Stichting Repair Café Middelburg houdt een reparatie bijeenkomst op zaterdag 23 februari van 10.00 tot 14.00. Heeft u een kapotte fiets, tablet, broek, trui, jas, koffiemachine of een andere reparatie kom aanstaande zaterdag langs. Wij rekenen materiaalkosten, maar geen arbeidsloon. Een donatie is altijd welkom! Wij zijn te vinden bij Bowling en partycentrum De Kruitmolen aan de Kruitmolenlaan 129 in Middelburg.

Schilderkunst bij Galerie Haamstede

13:00 |

Wieteke Hendrikx uit Middelburg, ook wel bekend onder de naam 'Middelburg Schilderkunst' exposeert tot juni 2019 schilderijen bij Galerie Haamstede aan de Noordstraat 43 te Burgh-Haamstede. Speciaal voor de galerie heeft zij een paar kleine werkjes gemaakt met taferelen van Burgh-Haamstede en ook van Zierikzee, want daar heeft de galerie sinds kort een tweede locatie. Uiteraard zijn er ook Middelburgse taferelen te bewonderen, want Wieteke schildert hoofdzakelijk kleurrijke en herkenbare stadsgezichten van Middelburg. Haar stijl typeert zich als speels en vrolijk door het autonoom kleurgebruik en licht vervormde perspectieven. Galerie Haamstede is op zaterdag geopend van 13.00 tot 16.00 uur en op afspraak. Kijk voor meer op www.middelburgschilderkunst.nl of op Facebook: Middelburg Schilderkunst of Galerie Haamstede.

Met MMK de wereld rond

19:30 | Wijkgebouw Palet

Met het thema "Music around the world" neemt het MMK u op zaterdag 23 februari tijdens hun jaarlijkse uitvoering mee op wereldreis. Onder leiding van dirigent Richard Vrijhoef zal er muziek te horen zijn van over de hele wereld. Via Noorwegen neemt het korps u o.a. mee naar Israël, Saudi Arabië, Japan, Amerika, Jamaica en via Spanje weer terug naar Nederland. Zowel het jeugdorkest als de harmonie zullen te horen zijn. De avond begint om 19.30 uur en zal worden gehouden in wijkcentrum "Palet" aan de Johan van Reigersbergstraat. Tijdens het concert zal er geen pauze worden gehouden, de avond zal tot ong. 21.00 uur duren. Kaarten zijn aan de zaal te koop.

Zondag 24 februari

Familiedienst

10:00 | City Alive Church

Op zondag 24 februari wordt er een Familiedienst gehouden in de City Alive Church. Na de dienst is er een gratis maaltijd verkrijgbaar voor iedereen. Kom en neem familie en vrienden mee. U bent van harte welkom. Aanvang dienst om 10.00 uur, Ravensteijnweg 1a, 4337PG Middelburg. Info: cityalivechurch@gmail.com.