Collecten gezocht op Walcheren.
Collecten gezocht op Walcheren.

Oproep collectanten voor Amnesty International

MIDDELBURG - Van 11 t/m 16 maart wordt de jaarlijkse landelijke collecte voor Amnesty International gehouden.

Amnesty International is een onpartijdige en onafhankelijke wereldwijde beweging die zich inzet voor slachtoffers van schendingen van mensenrechten. De afgelopen jaren lukte het ons helaas niet om in alle wijken en dorpskernen op Walcheren te collecteren en daar willen we graag verandering in brengen. Daarom zoeken we (extra) collectanten. U kunt zelf bepalen in welke plaats u wilt collecteren en hoeveel tijd u daar voor vrij wilt maken. Helpt u mee?

Informatie

Wilt u meer informatie of u aanmelden als collectant, neem dan contact op met één van onze collecte-coördinatoren. Voor Middelburg, Arnemuiden, Sint Laurens en Nieuw- en Sint Joosland is dat Nico Jan Valk, tel. 0118 63 51 50, njvalk@zeelandnet.nl.

Voor Biggekerke, Koudekerke, Oostkapelle, Serooskerke, Veere (stad) en Zoutelande is dat Els Kuiper, tel. 0118 61 19 37, elskuiper@zeelandnet.nl.

Staat uw dorp er nog niet bij en wilt u ons toch helpen? Dan breiden we de lijst van dorpen graag uit! Meer informatie vindt u op www.walcheren.amnesty.nl[l]