Passage afdeling Grijpskerke vierde 70-jarig jubileum

GRIJPSKERKE - Een mooie leeftijd, daarom ook reden voor een feestje. In onze bijeenkomst van 19 februari is dit feestje gevierd. Op deze avond is ook aandacht besteed aan het 100-jarig bestaan landelijk Passage.

Na welkom en opening hebben wij op een kaartje geschreven wat ons gevoel is bij Passage. Alle kaartjes werden aan takken gehangen zodat we een kleurrijke boom kregen.Deze boom nemen we mee naar de gewestelijke viering op 5 maart in de Vredeskerk te Goes..Het werd nu tij voor een Chinese maaltijd, die erg lekker was. Na de pauze werden de jaarverslagen gelezen en twee jubilarissen gehuldigd. De één voor 45 jaar lidmaatschap de ander voor 60 jarig lidmaatschap. Het Passage koor nam ons mee terug in de tijd met "70 jaar", toen en nu, een reis door de tijd. Het was een zeer gezellige en feestelijke avond.

Waar staat Passage (Christelijke Maatschappelijke Vrouwenbeweging) voor: hart voor de samenleving; oog voor de naaste; gevoel voor cultuur.

Doel

Het doel van Passage is een leefbare samenleving voor vrouwen en mannen. Als christelijke maatschappelijke vrouwenbeweging letten we daarbij vooral op de positie en de participatie van vrouwen in de samenleving. Vanuit onze inspiratiebron de Bijbel werken we aan ontmoeting en verbinding dichtbij en ver weg. Denk wereldwijd, handel plaatselijk. Zo bieden we mogelijkheden om talenten te ontdekken en om kennis te verbreden.

Lijkt u het leuk om hierbij aanwezig te zijn? U bent van harte welkom. Informatie is te verkrijgen bij Annie Geertse, tel. 0118-591693. [l]