Clinic en demonstratie Dynamic tennis

OOSTKAPELLE - Sportdorp Oostkapelle is een nieuwe activiteit rijker. Een groep enthousiastelingen is begonnen met Dynamic Tennis. Er is een clinic, demonstratie en inloopochtend op zaterdag 16 maart van 10.00-13.00 uur De Halve Maan, Schoolstraat 2, Oostkapelle.

Omdat het een nog vrij onbekende sport is bent u op zaterdag 16 maart van harte uitgenodigd om te kijken en/of mee te doen met de clinic welke wordt verzorgd door bevoegde trainers van de Dynamic Tennis Bond Nederland. Zij zullen aanwijzingen geven hoe op een goede manier Dynamic Tennis gespeeld kan worden, ook zullen ze een aantal demonstraties geven. U kunt dan zien waarom dit Dynamic tennis wordt genoemd.
Bent u geïnteresseerd kom dan gerust, neem binnensportschoenen mee en draag gemakkelijke sportkleding, voor een racket wordt gezorgd.

Dynamic tennis: is een aantrekkelijke sport voor iedereen; een attractieve racketsport die elementen van tennis, tafeltennis en badminton combineert in een dynamische sport; vanwege het lichte materiaal waarmee gespeeld wordt geschikt voor iedereen; valt onder de sportvereniging DOK Oostkapelle en wordt gesponsord door Sportdorp Oostkapelle.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Huub van der Laan, 0614372507. Zie ook www.dynamictennis.nl [l]