Muziekquiz Griffioen
gezellige traditie

MIDDELBURG - Op vrijdagavond 15 maart zal muziek centraal staan tijdens de Muziekquiz van stichting Griffioen “de Wijk”.

De quiz bestaat uit 5 rondes waarin alle vragen bestaan uit beeldfragmenten met de daarbij behorende vragen. Ook zal iedere ronde een vraag door de band SMOUT worden gespeeld. De quiz is toegankelijk voor ieder muziekliefhebber of luisteraar. Om ervoor te zorgen dat de avond geschikt is voor alle leeftijdsgroepen, zijn uit alle decennia vanaf de jaren 60 evenredig veel vragen verwerkt in de quiz. Ook worden er vragen getoond waarin film en klassieke muziek centraal staan. Het is vooral de bedoeling om een gezellige avond te beleven met een hoog meezing gehalte. Tussen de rondes door zal SMOUT het publiek vermaken met eigen werk en covers van bekende nummers.

Voor wie is de quiz?

We benadrukken dat deze avond niet alleen voor wijkbewoners is maar voor iedereen die graag naar muziek luistert, jong en oud. Inschrijven is niet nodig en je mag zowel individueel als in team verband meespelen. Voor de winnaar is een leuke prijs beschikbaar.

De quiz wordt gehouden op vrijdagavond 15 maart in Hof ’T Seijs, Griffioenstraat 44, Middelburg (Wijkgebouw). Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.15 uur. Toegang is gratis. [l]