Stormvogels wint overtuigend van Blauw Wit

WESTKAPELLE - Na een aantal vrije weekenden kwam Stormvogels 1 weer in actie. De rust heeft de ploeg uit Westkapelle goed gedaan. Tegen Blauw Wit 1 was er constant een voorsprong en werd er uiteindelijk makkelijk gewonnen met 13-21.

Stormvogels 1 reisde met een kleine selectie af naar Goes voor het duel tegen en begon met een aantal invallers in de basis. Zij draaiden echter gelijk goed mee. Blauw Wit 1 mocht de score nog openen, maar moest daarna toe zien hoe de tegenstander er van door ging. De ploeg uit Westkapelle speelde onbevangen en liep snel uit naar een grote voorsprong. Met de rust was het verschil al zeven: 6-13.

Aan het begin van de tweede helft liet Stormvogels 1 duidelijk merken dat het de punten mee naar Westkapelle ging nemen. De bezoekers liepen binnen no-time uit naar 8-18. De doelpunten waren in de laatste twintig minuten schaars, waardoor het geen monsterscore werd. De wedstrijd liep langzaam naar het einde met een mooi resultaat voor de nummer drie in de competitie (13-21).

Volgende week speelt Stormvogels 1 opnieuw een uitwedstrijd. In Helmond is dan OEC 1 de tegenstander. Het duel begint om 16:00 uur. Het programma van de overige teams van Stormvogels ziet er als volgt uit: Scheldevogels 3 - Stormvogels 3 13:15 uur, Swift (M) B2 - Stormvogels B1 12:15 uur, TOP (A) D1 - Stormvogels D1 12:10 uur, Volharding D2 - Stormvogels D2 13:00 uur, Stormvogels F1 - Swift (M) F1 10:00 uur en TOP (A) F3 - Stormvogels F2 9:00 uur. [l]