Winst voor Heren senioren EZRC Oemoemenoe

MIDDELBURG - De heren senioren speelden afgelopen zondag tegen Breda 2, de benjamins en mini’s namen deel aan een toernooi. De wedstrijd van de dames ging helaas niet door.

Zowel de Benjamins en als de mini’s speelden beide zaterdag verschillende wedstrijden in toernooivorm. De Benjamins spelen 4 wedstrijden. Ze winnen 2 wedstrijden en ze verliezen 2 wedstrijden

De wedstrijd van de dames ging niet door omdat de tegenstander het te gevaarlijk vond om vanuit Den Bosch naar Middelburg af te reizen i.v.m. de wind. De tegenstander van Oemoemenoe Heren 2 hebben de reis vanuit Breda naar Middelburg wel ondernomen ondanks de harde wind.

Breda 2 start de wedstrijd voortvarend weet na 15 minuten speeltijd de eerste try te scoren, de conversie is raak waardoor de ploeg op 0-7 voorsprong komt te staan. Beide teams zijn goed aan elkaar gewaagd waardoor beide ploegen elkaar weinig tot geen ruimte geven. Toch weet Oemoemenoe na goed voorwaartsen werk de felbegeerde try te scoren, de conversie is helaas niet raak (5-7). Oemoemenoe komt meer en meer in het spel maar komt niet meer tot scoren. In de tweede helft heeft de ploeg de wind mee en weet daar goed van te profiteren. Kort na elkaar wordt er 2x gescoord, de conversies zijn raak (19-7). Oemoemenoe krijgt meer en meer grip op de wedstrijd, er wordt goed werk verricht door de voorwaartsen en de driekwarten, ook volgen we nog een aantal individuele acties waardoor Oemoemenoe nog 2x weet te scoren. Breda lijkt de handdoek in de ring te gooien en komt niet meer tot scoren. De laatste punten en de winst zijn voor de thuisploeg.

Volgende week speelt het tweede heren team uit tegen USRS 3 en spelen de dames uit in Amstelveen. Meer informatie op www.Oemoemenoe.com. [l]