city-trail-middelburg
city-trail-middelburg Foto:

Toch weer een City Trail in Middelburg

MIDDELBURG - Er komt toch een vijfde City Trail Middelburg. Een nieuwe groep vrijwilligers neemt de organisatie van het sportevenement op zich.

DOOR BRITTA JANSSEN


Daarmee lopen de deelnemers op vrijdag 13 september weer langs en door allerlei bijzondere gebouwen en onbekende plekjes.

Nieuw

Nieuw is de start- en finishplaats. Dat was de sporthal aan de Nassaulaan en wordt nu het schoolgebouw van CSW Van de Perre in de Griffioenstraat. “We werken al volop aan een leuke, grotendeels nieuwe route”, vertelt Peter Bakx van de organisatie. “Omdat we starten in een ander deel van Middelburg zijn er nieuwe routemogelijkheden. We zijn geïnteresseerd in mooie, verrassende en geheime plekjes in onze stad.” Mensen kunnen adressen aanmelden.
Peter Bakx, Leonard van Moolenbroek, René van de Waal en Sebastian Nijssen hebben diverse malen meegedaan aan de City Trail Middelburg. Ze vonden het jammer dat Stichting Sportevenementen Walcheren vorig jaar om verschillende redenen stopte met de organisatie. “In goed overleg nemen wij de organisatie over. De naam blijft hetzelfde en we mogen ook de website overnemen.”
De inschrijving voor de nieuwe editie opent op 1 april via www.citytrailmiddelburg.nl. Tips voor leuke routeadressen kunnen gemaild worden naar
info@citytrailmiddelburg.nl.[l]