Herenteam 1 & 2 zondag en Herenteam 1 zaterdag. FOTO BEN WILLEMSEN
Herenteam 1 & 2 zondag en Herenteam 1 zaterdag. FOTO BEN WILLEMSEN Ben Willemsen

Lente Kick Off Day MLTC

MIDDELBURG - Afgelopen zaterdag 2 maart, organiseerde Middelburgse Lawn Tennis Club (MLTC) voor de eerste maal een Lente Kick Off Day. Een gezellige dag, waarbij leden en vrienden/kennissen die nog geen lid zijn van MLTC uitgenodigd waren om eens een kijkje te nemen bij MLTC en uiteraard ook te tennissen.

Begin april start de voorjaarscompetitie en MLTC heeft in totaal 41 teams ingeschreven in verschillende klasses. Afgelopen seizoen is het 1e herenteam op zondag kampioen geworden in de 3de klasse landelijk. Dit jaar gaan de heren in de 2de klasse spelen wat een sterke klasse zal zijn. Wij zijn dan ook blij dat Eddy Sprinkhuizen, Paul van Hoeve, Rowin Tazelaar en Marc Felius het herenteam komen versterken. Het complete team zal bestaan uit, Dmitri van Hoof, Stijn Sprinkhuizen, Jasper Smit, Tim van Velzen, Eddy Sprinkhuizen, Paul van Hoeve, Rowin Tazelaar en Marc Felius.

Er is dit jaar ook een 2de herenteam zondag geformeerd met wat jongere spelers die eventueel later kunnen doorgroeien naar het eerste team op zondag. Dit herenteam zal aangevuld worden met twee ervaren spelers.

Daarnaast is MLTC zeer blij te kunnen vermelden dat wij na 10 jaar weer een hoofdklasse herenteam hebben voor de zaterdag. Gezien de wijzigingen die zijn doorgevoerd door de KNLTB zal dit team dit jaar hoofdklasse landelijk gaan spelen op zaterdag. Het herenteam 1 zaterdag bestaat uit de volgende spelers: Stijn Sprinkhuizen, Eddy Sprinkhuizen, Paul van Hoeve, Stefan Nonnekes, Rowin Tazelaar en Daan Hendrikse.

Reden genoeg om dit jaar en de komende jaren op zaterdag en/of zondag naar MLTC te komen om naar een zeer goed niveau tennis te kijken en de heren aan te moedigen. Dat zullen zij erg waarderen! Voor de jeugd natuurlijk schitterend om ook te komen kijken, daar kunnen zij veel van leren.

Na het wegvallen van de Challenger in 2018 heeft MLTC besloten om weer nieuw leven te blazen in het Maeneblusschers toernooi (senioren en jeugd). Voor de jeugd zal er een Brons ranglijsttoernooi worden georganiseerd maar uiteraard wordt er ook een regulier jeugdtoernooi georganiseerd. Voor spelers van buiten de regio wordt de mogelijkheid aangeboden vaneen tenniskamp incl. ontbijt,lunch, diner en mogelijkheid om te trainen. Voor de volwassenen zullen wij de categorieën 2 t/m 9 aanbieden. Ook hier zijn mogelijkheden voor een tenniskamp voor bijvoorbeeld studenten en/of spelers van buiten de regio. Reserveer week 29 (15 juli t/m 21 juli 2019) alvast in de agenda! [l]