Kruiningen-Noormannen 1 eindigt in remise

WESTKAPELLE - Noormannen 1 moest vandaag aantreden tegen het laag geklasseerde Kruingen 1, doch destijds nam Kruiningen 1 de punten mee naar Kruiningen, door met 1-3 te winnen in Westkapelle.

In de eerste helft een gelijkwaardig optreden en de rust brak dan ook aan met een 0-0 gelijkspel. In de tweede helft wist Noormannen méér kansen te creeëren, doch het was in de 47e minuut de thuisclub die de 1-0 liet aantekenen. Routienier Mark Minderhoud zorgde in de 51e minuut voor de gelijkmaker. Ondanks diverse kansen aan weerszijden, met Noormannen toch een surplus, bleef de eindstand ongewijzigd en werden de punten verdeeld, dus een 1-1 gelijkspel.

12.00 Noormannen DA 1-Zaamslag DA 1

Pupil van de Week voor deze wedstrijd is Luca Menheere. Luca is 9 jaar en komt sinds kort uit in de JO11-1 van de Jeugdafdeling van v.v. De Noormannen.

Jeugd
Uitslagen zaterdag 16 maart

Wegens de slechte staat van de velden, gingen een viertal vastgestelde wedstrijden van de Jeugdteams geen doorgang.

JO15-1-Walcheren JO 15-2 1-1

Walcheren JO9-1-JO9-1 13-4

ZeelandiaMiddelburg JO8-4G-JO8-1 2-10