WWF wandeling tijdens Earth Hour

MIDDELBURG - Zaterdag, 30 maart is het wereldwijd Earth Hour, regioteam Zeeland van het Wereld Natuur Fonds (WWF) organiseert dan samen met studenten van de University College Roosevelt (UCR) een Earth Hour wandeling door Middelburg.

Op veel plaatsen in de wereld wordt op zaterdagavond 30 maart aandacht geschonken aan Earth Hour. Veel particulieren en overheden doen dat door lichten een uur lang te doven en elektrische apparatuur uit te schakelen.

WWF en Susco

In Middelburg organiseert organiseert WWF-regioteam Zeeland samen met UCR-studentenorganisatie Susco een bijzondere avond. Om kwart over acht verzamelen belangstellenden zich op de Markt voor een wandeling door het donkere Middelburg.

Ideeën

Hierna is er tijd voor een samenzijn in UCR gebouw Eliott, waarbij we nadenken en discussieren over ideeën omtrent groene energie en milieubewust leven. Het WWF is hier aanwezig met informatie- en verkoopmateriaal. De organisatoren vragen iedereen om mee te lopen met deze leuke wandeling en mee te doen met het WWF en Susco voor een gezellig en bewust Earth Hour 2019.

Aanmelden

Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar stellen we wel op prijs. Wil je laten weten dat je meeloopt of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar zeeland@wnfregioteam.nl. [l]