Noormannen 1 pakt
belangrijke punten

WESTKAPELLE - Noormannen 1 kreeg vandaag in Westkapelle het Vlissingse GPC op bezoek. Noormannen had de uitwedstrijd in Vlissingen met 1-0 verloren, dus zaak om revanche te nemen. Noormannen had in de thuiswedstrijden nog slechts 4 punten behaald, waarvan eenmaal winst en een gelijkspel.

Een eerste helft met een wat beter GPC en kwam 2 minuten voor rust op voorsprong. Een tweede helft een totaal ander beeld en Noormannen nam de wedstrijd over. Dat resulteerde in de 1-1, door een benutte strafschop van Erwin Pouwelse, gevolgd door een doelpunt van Dylan Maljers. Uit het niets kwamen de bezoekers toch nog op gelijke hoogte en met nog 5 minuten te spelen was het Rens Janisse, die in de 88e minuut voor de 3-2 zorgde. Een meer dan verdiende overwinning.