Benefietconcert voor Dierenambulance Zeeland

MIDDELBURG - Muzikale, Zeeuwse dierenvrienden, met als special guest Danny Vera, slaan op 14 april de handen ineen. Dan vindt in Poppodium de Spot in Middelburg vanaf 15:00 uur een benefietconcert plaats voor Dierenambulance Zeeland. Het concert duurt tot 18:30 uur.

Artiesten als de Yesterday’s Papers, Songbird, de Sunshine Cleaners, Tulsa, Time, Lou Brondgeest en Leo Adriaansen zullen, naast Danny Vera die drie nummers ten gehore gaat brengen waaronder een duet met Tamara de Kraker, het podium betreden en werken, net als Poppodium de Spot, belangeloos mee aan het evenement. Het concert wordt georganiseerd voor muziekliefhebbers en voor mensen die het werk van de dierenambulance een warm hart toedragen.

Het is voor het eerst dat een benefietconcert voor Dierenambulance Zeeland plaats gaat vinden. De dierenambulance in Zeeland verwerkt jaarlijks ruim 2000 meldingen uiteenlopend van het ophalen van nestjes jonge katten tot het redden van egels en van het herenigen van een ontsnapte hond met zijn baas tot het bevrijden van een wild dier in de knel. Het werk wordt mogelijk gemaakt door een team van 35 vrijwilligers die 24 uur per dag klaarstaan voor de hulp aan dieren in nood. De kosten voor een dierenambulance om uit te rijden om zieke en gewonde dieren te verzorgen zijn gemiddeld 24 euro per rit, waarbij de ambulance merendeels afhankelijk is giften en donaties. Het doel van het benefietconcert is niet alleen donaties op te halen maar zeker ook om dierenvrienden kennis te laten maken met het mooie en belangrijke werk van de dierenambulance. Nieuwe vrijwilligers om het team te versterken zijn namelijk hard nodig en van harte welkom.

Tickets zijn te bestellen via Poppodium De Spot; https://despotmiddelburg.nl/agenda/benefiet-dierenbescherming. [l]