Verteller Johannes neemt u mee door de geschiedenis van Middelburg
Verteller Johannes neemt u mee door de geschiedenis van Middelburg Storytrail.nl / Rachel de Liefde

Storytrail stadswandeling Middelburg

MIDDELBURG - Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een bijzondere Storytrail stadswandeling door Middelburg. Op zaterdagmiddag 20 april vertelt hij u de mooiste en spannendste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

Tijdens deze stadswandeling neemt verteller Johannes zijn publiek mee terug in de tijd. In de eeuwenoude straten en stegen komt u oog in oog te staan met de helden en schurken van vroeger. U voelt hun angsten en passies, leeft met hen mee en krijgt zelfs de kans om even in hun schoenen te gaan staan. Dwalend door Middelburg zult u heel wat bekende figuren uit de stadsgeschiedenis tegenkomen. Jacob Cats bijvoorbeeld, de beroemde dichter. En Jacob Roggeveen, de Middelburgse notaris die het Paaseiland ontdekte. Maar Johannes brengt ook de verborgen, al bijna vergeten verhalen van de stad tot leven. Ga mee en laat u verrassen door een sprankelende mix van historie en verteltheater.

Reserveren
De Storytrail stadswandeling Middelburg begint op zaterdag 20 april om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479. Deze Storytrail stadswandeling is onderdeel van de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen. Geniet van 20 t/m 22 april van Storytrail stadswandelingen in Middelburg, Zierikzee en Goes. Meer weten? Kijk op www.storytrail.nl.[l]