Das Leben am Haverkamp x Zeeuws Museum.
Das Leben am Haverkamp x Zeeuws Museum. Zeeuws Museum

Activiteiten in meivakantie in Zeeuws Museum

MIDDELBURG - Kom in de meivakantie met het hele gezin naar het Zeeuws Museum. Er is van alles te doen! We organiseren leuke activiteiten zoals de familierondleiding in de tentoonstelling Das Leben am Haverkamp en we gaan Beidehandjes maken. Beide activiteiten zijn gratis en zijn geschikt voor families met kinderen.

Familierondleidingen in de tentoonstelling Das Leben am Haverkamp. Van 13.30 tot 14.30 uur op 20, 21, 27, 28 april, 4 en 5 mei. Aan de familierondleidingen kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Reserveren is noodzakelijk via: rondleidingen@zeeuwsmuseum.nl of tel. 0118-653000. Deelname is op basis van beschikbaarheid.
Workshop Beidehandjes maken in de Werkplaats. Onder begeleiding van een vrijwilliger maak je een Beidehandje. Open inloop van 13.30 tot 15.30 uur op 23, 24, 25, 30 april, 1 en 2 mei. De activiteiten in de meivakantie zijn gratis. Gratis entree t/m 18 jaar en voor Museumkaarthouders.

Verrassing voor jou

Bij de balie van het Zeeuws Museum ligt voor alle museumfans tot en met 12 jaar een bijzondere landkaart van Nederland klaar met een kleurplaat, feitjes, moppen en een leuke wedstrijd. Hou je van kleuren en wil je weten welke musea in Nederland voor kinderen superinteressant zijn? Kom dan in de meivakantie jouw gratis exemplaar ophalen. [l]