Benjamins Kindershow
Benjamins Kindershow Ben van den Akker

Benjamins Kindershow in De Fontein op woensdag 1 mei

MIDDELBURG - Op woensdagmiddag 1 mei komt ‘Benjamins Kindershow’ naar De Fontein van 14.30 - 16.00 uur. Kinderen uit Dauwendaele en uit heel Middelburg en alle andere kinderen zijn hierbij van harte welkom.

De show is een creatie van Ben van den Akker, die al dertig jaar ervaring heeft in het ontwikkelen en presenteren van kinderprogramma's. Hij werkt vooral in België en Nederland, maar heeft ook al in verschillende andere landen op 'de planken' gestaan. Benjamins blije, blitse kindershow is een gevarieerde goochelshow vol humor en plezier. Een goochelshow op kinderniveau, zonder kinderachtig te zijn. Het is ook een show met veel interactie van het publiek. Wanneer Darryl de buikspreekpop verschijnt, steelt hij niet alleen de kinderharten! Als er op het einde van zo'n programma gevraagd wordt: "Mag Darryl nog eens terugkomen?", wordt er luidkeels door iedereen enthousiast geroepen: "JAAA!"

Handen uit de mouwen
De middag wordt gehouden in de Baptistengemeente De Fontein, Kruitmolenlaan 70, 4337 KS Middelburg. Deze middag is één van de activiteiten, die gehouden worden in het kader van de week ‘Handen uit de mouwen’, een project waarbij 20 jongeren zich inzetten om door vrijwilligerswerk iets te betekenen voor mensen die hun hulp goed kunnen gebruiken. Alle kinderen tot en met groep 8 zijn op woensdag 1 mei welkom. Voor meer info https://www.facebook.com/defonteinmiddelburg/ [l]