Liefs uit Londen op Middelburg Vólkoren

MIDDELBURG - Nog 43 weken! Dat klinkt als een hele lange tijd, maar voor Musicalgroep Papillon uit Middelburg staat de tijd niet stil. In het voorjaar van 2020 gaat Musicalgroep Papillon met zijn voorstelling Liefs uit Londen het theater in. Een voorstelling waar een hoop hard werk in zit. Van het instuderen van alle zang, toneel en dans, tot het maken van de kleding en het bouwen van de decors.

Deze musical is in de vakkundige handen van Flavio Pavone (muziek), Herbert Mouwen (Regie) en Lianne van Oostende (choreografie). Samen met de leden van Musicalgroep Papillon werken zij aan een musicalproductie die u middels de prachtige covers van de Zeeuwse band Bløf meeneemt langs het verhaal van Anna en Sara die al van kleins af aan de beste vriendinnen zijn. Wanneer hun vriendschap overslaat in liefde komen ze voor een aantal moeilijke keuzes te staan en kiezen zij elk hun eigen pad.

Tijdens Middelburg Vólkoren geeft Musicalgroep Papillon een eerste voorproefje van deze Musical, waarbij u alvast kunt genieten van een paar prachtige covers van de oh zo bekende band Bløf. Om het Middelburg Vólkoren feestje voor deze Musicalgroep nog mooier te maken zal deze week ook de kaartverkoop van de Musical: “Liefs uit Londen” worden afgetrapt en kunt u direct de beste kaartjes reserveren via www.musicalgroeppapillon.nl/tickets.

Wilt u ook genieten van nummers als Alles is liefde en Hier aan de kust? Kom Musicalgroep Papillon dan bekijken op zaterdag 1 juni. Ze zijn om 13.30 uur te zien en te horen op de markt en om 15.30 uur in de Spot. En wie weet zien zij u ook terug in het prachtige Arsenaal Theater. Zullen Anna en Sara hun weg naar elkaar weer vinden? Laat u meeslepen, ontgoochelen en ontroeren door de fantastische Musical: "Liefs uit Londen"! En dat alles begint bij een eerste ontmoeting op Middelburg Vólkoren. U gaat toch ook?! [l]