Stormvogels verliest op
bezoek bij DVS '69

WESTKAPELLE - Op bezoek bij DVS ’69 1 heeft Stormvogels 1 een ruime nederlaag geleden. In Hendrik-Ido-Ambacht kwam de ploeg uit Westkapelle de eerste vijftien minuten goed mee, maar moest toe zien hoe de tegenstander vanuit alle hoeken van het veld de korf wist te vinden en zo een hoge score neer zetten: 29-13.

Met een kleine selectie en de wetenschap dat DVS ’69 1 een makkelijk scorende ploeg is, ging Stormvogels 1 met het gevoel het veld in dat het een moeilijk middag zou worden. Dat was in het begin niet te zien. De thuisploeg kwam wel op voorsprong, maar even snel kwamen de bezoekers weer langszij. Dat ging even goed, daarna nam de nummer vijf van de competitie het heft in handen en met treffers vanaf grote afstand stond er met de rust al een grote score op het bord: 17-8.

In de tweede helft was dan ook het devies om de schade zo beperkt mogelijk te houden. Net als in de eerste minuten van de wedstrijd, ging het aan het begin van het tweede bedrijf gelijk op en kon Stormvogels 1 de tegenstander wat meer van scoren afhouden en deed het zelf af en toe iets terug. Toch moest het toezien hoe DVS ’69 1 in de laatste minuten de score nog wat opvoerde en er zo met de overwinning van door ging (29-13).

Dit seizoen komt Stormvogels 1 nog twee keer in actie. Zaterdag 1 juni is de laatste thuiswedstrijd. Dan komt de koploper Rust Roest 1 op bezoek. Het duel begint om 16:00 uur. Het programma van de overige teams ziet er als volgt uit: Stormvogels 2-KVK 2 13:45u, Stormvogels 3-TOP (A) 6 11:30u, BKC B1-Stormvogels B1 11:00u, Seolto D1-Stormvogels D1 10:45u, BKC D1-Stormvogels D2 11:00u, ONDO (M) E3-Stormvogels E1 9:30u, Fortis E5-Stormvogels E2 10:30u, TOP (A) F1-Stormvogels F1 11:30u en KVK F1-Stormvogels F2 10:30u. [l]