Van Boven Totaalinstallateur biedt een totaalpakket aan diensten aan.
Van Boven Totaalinstallateur biedt een totaalpakket aan diensten aan. Foto:

Van Boven Totaalinstallateur: Alles in één hand!

KOUDEKERKE - Van Boven uit Koudekerke repareert ketels, lekkages, ontstopt uw afvoer, lost storingen in elektra op, installeert nieuwe cv-ketels en past de meterkast aan voor inductiekoken. Daarnaast installeert het bedrijf keukens en badkamers. Zelfs voor de complete aan- of verbouw van een woning kun je bij het bedrijf aankloppen.

"We onderscheiden ons door een totaalpakket aan diensten; we kunnen een verbouwing van A tot Z verzorgen", zegt eigenaar Jos Boone. "Met veel klanten hebben we een jarenlange relatie opgebouwd. Mijn personeelsleden, tien allround vakmensen, werken hier al langere tijd. Dat vinden klanten prettig; ze weten wie ze voor een klus over de vloer krijgen. Jos vindt het belangrijk om bij alle werkzaamheden kwaliteit, service en klantgerichtheid voorop te stellen. Jos: "Er stappen regelmatig klanten binnen, die hier 20 of 30 jaar geleden een badkamer of keuken hebben gekocht. "We komen nu voor onze laatste, we willen het nog één keer goed doen" is de boodschap. Mooi om te horen! Ook vind ik het prachtig om te zien hoe onze vakmensen een oude keuken of badkamer omturnen in een mooie nieuwe, waarbij alles tot in de puntjes netjes is afgewerkt. Dan ben ik echt trots op hetgeen we doen. Veel producten verkopen Jos en zijn team vanuit de grote showroom.

Van Boven totaalinstallateur, Tramstraat 1, 4371 BV Koudekerke, 0118-551681, info@vanbovenkeukens.nl, www.vanbovenkeukens.nl [l]