Drie dagen pinksterfeest bij Seismolen in Middelburg

MIDDELBURG - Bij de Seismolen in Middelburg vindt vrijdag, zaterdag en zondag het gratis toegankelijke festival Zomertuin XXL plaats.

DOOR BRITTA JANSSEN

Zomertuin XXL is onderdeel van de Stadsfeesten Middelburg en wil met onder meer muziek en foodtrucks alle doelgroepen aanspreken. De organisatie kiest voor iedere dag een ander thema. Zo is het programma voor de vrijdag (7 juni) gericht op publiek in de leeftijd van zestien tot dertig jaar.

Prikkelarm
Voor de zaterdag (8 juni) is het thema 'relaxt' met onder meer live optredens van Peer, Mario Hillebrand (Woodworks). Het programma biedt deze dag allerlei activiteiten voor jongeren, gezinnen en ouderen.
Op zondag (9 juni) is het programma 'prikkelarm'. Dat betekent bijvoorbeeld geen harde geluiden. De agenda biedt deze dag wel onder meer verschillende springkussens, stormloopbanen en lasergamen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over Zomertuin XXL op de Facebook-pagina van het festival. Meer informatie over de Stadsfeesten Middelburg, die plaatsvinden van vrijdag (7 juni) tot en met maandag (10 juni), is te vinden op
https://stadsfeestenmiddelburg.nl/.[l]