Blijft u ook in balans?

MIDDELBURG - Op dinsdag 18 juni is er een gratis toegankelijke informatieochtend over een cursus voor ouderen die in beweging willen blijven. Samen bewegen is samen genieten! De cursus bestaat uit tips en oefeningen over evenwicht en leren om steviger op de benen te staan.

Daarnaast is er gelegenheid om elkaar te leren kennen en ervaringen te delen. Kortom; de cursus is niet alleen leerzaam, maar ook gezellig.

De oefeningen zijn gebaseerd op de principes van Tai Chi. In deze bewegingsleer gaat het over het contact met de grond en het verplaatsen van het lichaamsgewicht.

Het sociale deel wordt begeleidt door Stichting Manteling, de cursus wordt gegevens door Fysico Nadorst en Zorgstroom en Welzijn Middelburg zijn eveneens betrokken. Zo kunnen deelnemers na afloop van de cursus in beweging blijven en de opgedane sociale contacten behouden.

Iedereen, ook familie en mantelzorgers is welkom op de informatieochtend die om 10.00 begint in Hof van Buren. Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie: Fysico Nadorst 0118- 62 99 96. [l]