Stormvogels verliest laatste wedstrijd van het seizoen

WESTKAPELLE - Tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen 2018-2019 heeft Stormvogels 1 ook niet weten te winnen. Op bezoek bij Vitesse 1 in een zonnig Barendrecht werd niet onverdienstelijk gespeeld, maar liep de ploeg uit Westkapelle toch tegen een ruime nederlaag aan: 26-11.

Ondanks dat het verschil op de ranglijst groot is, gingen het begin van de wedstrijd gelijk op. Stormvogels 1 speelde vrij en scoorde mee met de tegenstander. Het verschil bleef iedere keer hangen op 2 of 3 punten, maar de ploeg uit Westkapelle verkocht zijn huid duur in de eerste twintig minuten. Toch was er met de rust een gat van vijf: 13-8.

Na de pauze werd het voor Stormvogels 1 steeds moeilijker om mee te komen met Vitesse 1. Mede door de hitte was de ploeg uit Westkapelle langzaam leeg gespeeld, terwijl de tegenstander de korf makkelijk wist te vinden. Het verschil liep zo nog verder op. Stormvogels 1 leed dan ook tijdens de laatste speelronde een ruime nederlaag (26-11).

Het seizoen zit er nu op. Stormvogels 1 kijkt met gemengde gevoelens terug op deze jaargang. Het had het lastige op het veld in de tweede klasse, maar op sommige momenten kon het zeker mee komen met de tegenstanders. In de zaal kwam het uit in de derde klasse en moest het alleen Erasmus 1 en KVK 1 voor zich laten. De blik kan vanaf nu volledig op het nieuwe seizoen, waar genoeg nieuwe uitdagingen wachten. [l]