Alzheimercafé Walcheren

MIDDELBURG - Op zaterdag 29 juni zal er in ’t Gasthuis, Noordpoortplein 2, te Middelburg weer een Alzheimercafé plaatsvinden van 14.30 tot 16.00 uur. De zaal is geopend vanaf 14.00 uur.

Gast is: Connie Alblas, muziektherapeut. Thema: Dementie en muziek als therapie. Dit thema is gedeeltelijk interactief, een geschikt café dus om mensen met dementie mee te nemen. Na de presentatie is er ruim gelegenheid om met elkaar ervaringen uit te wisselen en in discussie te gaan. U kunt vragen stellen aan Connie Alblas en aan de professionals en vrijwilligers in de zaal. Tijdens deze bijeenkomst heeft u de mogelijkheid lotgenoten te ontmoeten. U bent welkom aan de leestafel, onze boeken zijn te leen en aan de infotafel van de Stichting Alzheimer Nederland.

Zoals in ieder Café, is er de mogelijkheid om iets te drinken, voorzien van een hapje. Iedereen is van harte welkom! Graag tot ziens op 29 juni. Zijn er nog vragen, dan kunt u terecht bij: Jessy Benne: tel. 06-15455408. Ook kunt u ons via de mail bereiken: alzheimer.walch@zeelandnet.nl. [l]