Start WRAP in Zelfregiecentrum Middelburg

MIDDELBURG - De WRAP (Welness Recovery Action Plan) is voor iedereen die weleens een tegenslag in zijn leven heeft meegemaakt en meer grip op het eigen bestaan wil hebben. Het is in feite een groot plan om je welzijn te bevorderen.

Je stelt het in stappen samen en leert het toepassen in je eigen leven. Het verschil is dat deze keer de deelnemers uitmaken wat voor hen goed werkt. Ze doen dat op basis van hun ervaringen. Ervaringen waarvan zij hebben gemerkt dat het een goed effect voor hen had of op basis van ideeën van anderen die ze weleens willen proberen.
De cursus bestaat uit 8 dagdelen verdeeld over 4 dagen. In deze bijeenkomsten worden de 7 onderdelen van de WRAP besproken: -Gereedschapskoffer voor welbevinden, -Plan voor dagelijks onderhoud, -Triggers en een actieplan, -Vroege waarschuwingstekens en een actieplan, -Signalen van ontsporing en een actieplan, -Crisisplan en een Plan voor na de crisis.
Deze wordt gegeven door twee ervaringsdeskundige facilitators van Stichting HerstelTalent die gecertificeerd zijn door Kenniscentrum Phrenos en HEE! (Trimbos-instituut).
Het duurt 4 dagen en wordt gegeven vrijdag 12 juli, maandag 15 juli, dinsdag 16 juli en donderdag 18 juli van 09.30-15.30 uur in Zelfregiecentrum Middelburg, Oranjelaan 17-19, Middelburg. Maximum aantal deelnemers is 10. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Aanmelden
Hoe meld je je aan? Schrijf een email naar: info@hersteltalent.nl of bel: 06-22889296. Graag vóór 5 juli 2019. [l]