Medisch Directeur T.P. van Rees Vellinga.
Medisch Directeur T.P. van Rees Vellinga.

Hyperbare zuurstoftherapie bij diabetische voetwond

GOES - Heeft u een Diabetische Voetwond? Wat kan Hyperbare Zuurstoftherapie voor u betekenen? Voor diabetespatiënten zal een voorlichtingsavond worden georganiseerd in het Adrz Goes op 25 juli, aanvang 19.30 uur.

Locatie: Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie in Adrz Goes: ’s Gravenpolderseweg 114 Goes.
Tijdens deze bijeenkomst zal dokter T.P. van Rees Vellinga uitleg geven over wat het resultaat van hyperbare zuurstoftherapie kan zijn op de genezing van chronische voetwonden bij diabetespatiënten.

Behandeling
Het Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie is gespecialiseerd in het behandelen van deze chronische wonden. Tijdens deze therapie wordt 100% zuurstof ingeademd in een speciale drukkamer. Zodoende kan veel meer zuurstof worden opgenomen in de bloedbaan en kunnen de ontstoken en kwetsbare weefsels veel beter bereikt worden en genezen.
Deze behandeling is wetenschappelijk bewezen en wordt volledig vergoed vanuit het basispakket. Hyperbare zuurstoftherapie kent nauwelijks bijwerkingen of complicaties.
Op deze avond zal tevens diabetesverpleegkundige Carla van Eijzeren van het Adrz uitleg geven over het belang van optimale zorg voor de diabetespatiënt. Ook zal een diabetespatiënt zelf komen vertellen over zijn positieve ervaringen met deze zuurstoftherapie. Deze avond is in samenwerking met de Diabetesvereniging Nederland georganiseerd.
De voorlichtingsavond is voor iedereen gratis toegankelijk.
Voor meer informatie: 0113-234290 of info@hyperbaarcentrum.nl
Meer informatie over hyperbare zuurstoftherapie en de ervaringen van patiënten kunt u vinden op www.hyperbaarcentrum.nl [l]