Zeeuwse ridder J. Houmes. FOTO M. PROVOOST
Zeeuwse ridder J. Houmes. FOTO M. PROVOOST M. Provoost

Volop activiteiten tijdens de Camping en Cultuurdag

WESTKAPELLE - Op woensdag 24 juli is er weer van alles te beleven in en om Westkapelle.

Op de Markt is er een koppelwedstrijd van de Ringrijders, deze activiteit is van 10.00 tot 17.00 uur. Voor jongere bezoekers is er een kinderringsteekbaantje, wie weet zit er wel een Ringrijder is spé tussen!

Vanaf minicamping De Vuurtoren (parkeren mogelijk, Prelaatweg 1) kan men vanaf 10.00 uur een unieke wandeling gaan beleven. De wandeling is met zorg uitgezet en je passeert dan ook de meest bijzondere plekjes in de natuur rondom Westkapelle met extra info. De wandeling zal ongeveer één tot anderhalf uur in beslag nemen. Het eindpunt is bij Camping Het Hoge Licht waar van 13.00 tot 20.00 uur een Culinaire Markt wordt gehouden. Alle verloren calorieën van de wandeling kunnen hier weer aangevuld worden. Een ruim assortiment aan lekkere dingen kunnen er gegeten worden. Terwijl de gasten stil zijn van het lekkere eten kunnen ze ondertussen luisteren naar de versjes van de Troubaboer.

Een paardentram pendelt deze dag vanaf 10.30 uur gratis heen en weer tussen Camping Het Hoge Licht (elk half uur) en het Polderhuis (elk heel uur).

Beide vuurtorens en molen ‘de Noorman’ zijn deze middag ook geopend voor publiek.[l]