Boulevardloop weer op de schop

VLISSINGEN - De Boulevardloop is in zijn ruim tachtigjarig bestaan al diverse malen van start en finishplaats veranderd. Nadat de laatste finishsponsor was afgehaakt moest de organisatie op zoek naar en nieuwe locatie.

Het Cinecity café bood uitkomst voor het secretariaat en verkleedruimte. De start en finish is nu gelegen op Boulevard Bankert tussen De Oprit en het Waterfront.

Laatste wedstrijd stratenloopcircuit

De Boulevardloop is op woensdag 31 juli de laatste wedstrijd voor het Koole Sport stratenloopcircuit. De afstand is 7.2 km lang voor het lange circuit en 3.6 km voor het korte circuit en start om 19.30 uur. De jeugd loopt vanaf 19.15 uur twee kilometer. De prijsuitreiking is vanaf 21.00 uur in het Cinecity café.

Het Koole Sport Stratenloopcrcuit bestaat uit vijf wedstrijden (Zoutelande, Yerseke, Westkapelle, Burgh Haamstede en Vlissingen) waarvan de beste vier resultaten tellen voor de eindrangschikking overall en de diverse leeftijdscategorieën. Momenteel hebben Tim Pleijte en Samantha Luitwieler de beste papieren voor de eindzege.[l]