Fotoboek over Nieuw en Sint Joosland

NIEUW EN SINT JOOSLAND - Uitgebeeld verleden is de titel van dit nieuwe fotoboek, dat uitgegeven wordt tijdens het Dorpsfeest ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van de Dorpsvereniging.

Na het startsein op 16 augustus om 13.30 uur voor 2 dagen feest met en door verenigingen en een openingswoord van dorpswethouder Carla Doorn wordt het eerste en tweede exemplaar uitgereikt. De eindredacteur van dit boek, dhr. C van den Bovenkamp zal de totstandkoming van dit mooie boek vol foto’s en tekst toelichten.
De klederdracht, schoolfoto's, familiefoto's, uitstapjes van verenigingen, het dameskoor, bedrijven, supermarkt, huisartsen, bezoek koningin Juliana, het café, O.N.D.A, R.V.N., oude en nieuwe straten, brandweer, majorettenkorps, voetbal, de kerk, biljarters, koersbal, landbouwhaven en natuurlijk de molen geven een mooi tijdsbeeld van tientallen jaren wonen en werken in Nieuw en Sint Joosland.
Hierna een gezellig samenzijn, er is dan gelegenheid om het boek te kopen. Ook is het mogelijk om het te bestellen via: Krina de Visser 0118602255, of via mail: krinko@zeelandnet.nl .
Het is de moeite waard om het in je bezit te hebben. [l]