Beweegpad in wijk Griffioen bestaat 5 jaar

MIDDELBURG - Na een lange voorbereiding, waar veel mensen bij betrokken waren en stichting Griffioen “de Wijk” is Het Beweegpad 30 augustus 2014 van start gegaan. De activiteiten vinden plaats onder deskundige begeleiding.

Vanaf het eerste uur zijn dat Anneke Bosman en Jacqueline van Hoorn, maar ook veel deelnemers zijn vanaf het begin actief. Het Beweegpad heeft een totale lengte van 2,4 km en is onderverdeeld in drie routes van 800 meter. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website www.middelburgbeweegt.nl of de contactpersoon van Het Beweegpad bereikbaar via telefoonnr. 06 45136204. Dankzij het succes van het Beweegpad Griffioen worden er op dit moment de laatste puntjes op de i gezet voor Het Beweegpad Klarenbeek.
Het Beweegpad en het project: “Elke stap telt” hebben de basis gelegd voor de oprichting in 2016 van de stichting Middelburg Beweegt.

Wandelgroepen
Inmiddels zijn er in verschillende wijken van Middelburg 6 wandelgroepen actief en de afstanden die gelopen worden variëren van 1,5 km tot 10 à 15 km. Oefeningen zijn een vast onderdeel van het wandelprogramma.
Alle deelnemers van Middelburg Beweegt willen alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt en nog steeds mogelijk maken heel hartelijk danken voor jullie inzet! [l]