Bigfest komt met iets nieuws!

BIGGEKERKE - Dit jaar komt Bigfest met iets nieuws op de vrijdag avond voorafgaand aan het festival zelf. Namelijk Bigfest’s Fris Party! Een avond voor de jeugd met een DJ, maar zonder alcohol. Er wordt die avond alleen frisdrank geschonken en alcoholvrije cocktails.

De Fris Party begint op vrijdag 13 september, om 20.00 uur en zal duren tot 00.00 uur. Het is gewoon in de feesttent op het voetbal veld in Biggekerke aan de Oostweg. De entree is gratis deze avond. We hopen dat er veel jeugd op af komt, maar natuurlijk is iedereen welkom op dit feestje.
Op zaterdag 14 september is ons festival Bigfest op dezelfde locatie. Het terrein gaat om 17.00 uur open en om 17.30 start de band Bandover met hun programma. DJ Timski vult de pauzes op wanneer de bands wisselen, en hij maakt er een feestje van. De band Loudniz zal om 19.30 het podium betreden en de Reverend zal als laatste band om 21.30 uur gaan spelen. Dan hebben we natuurlijk nog een afsluitende act voor de avond en dat is DJ Barry Fest! Na het feestje van vorig jaar zal hij nu ook de avond afsluiten met een knal. Verder is er voor de kinderen weer een springkussen aanwezigen natuurlijk verschillende versnaperingen. Ook eten is er voldoende aanwezig dus iedereen kan gezellig blijven. Entree voor kinderen tot en met 12 jaar gratis. Tot ziens op vrijdag 13 en zaterdag 14 september. [l]