Bockbier en muziektijdens het Bockeriejer Bierfestival

MIDDELBURG - Zaterdag 28 september organiseert Stadsbrouwerij Middelburg in de Korte Geere voor de derde maal het Bockeriejer Bierfestival. Het Geereplein zal die avond gevuld zijn met stands van lokale amateurbrouwerijen en dat is uniek!

Stadsbrouwerij Middelburg staat er met Ab.surt. Ook het Walchers Wijn- Likeur- en Biermakers Gilde is aanwezig en geeft ter plaatse een bier brouwdemonstratie. Er is live muziek: Ruben en Naomi de Keijzer, onder andere bekend vanwege hun onlangs verschenen debuutalbum 'Bottle to the bottom', brengen zowel eigen muziek als covers ten gehore.

Het publiek krijgt de gelegenheid allerlei verschillende soorten bockbier te proeven. Brouwerij Ab.surt tapt het in de Stadsbrouwerij gebrouwen Bokkeriejer doppelgebockt, Brouwerij Stekelstruik heeft het tapbier Op De Bock! bij zich en Noël’s Brewery heeft Noël’s Bock off op de tap. Op de fles zijn verkrijgbaar Bockbeslag van de Brouwkeuken, Lamme Bock van Projectbrouwerij de Twee Roosen, Bock uit Baarland van Francke Brouwerij, BOKS van Brouwerij Pro.v.o.st en last but not least Bokstoot van Barends Brouwerij. Samir de Worstenkoning is aanwezig om iedereen te voorzien van braadworst of een broodje rookworst.

Het Bockeriejerfestival begint om 17.00 uur en eindigt om 23.00 uur. De toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op de Facebook pagina Hosternokkebier. Graag tot dan![l]