Plafond van Plameco heeft verschillende voordelen.
Plafond van Plameco heeft verschillende voordelen. Foto:

Een plafond in je eigen unieke stijl vind je bij Plameco in Goes

GOES - Na een aantal jaar is het tijd voor een nieuw interieur. Een andere kleur bank, accessoires krijgen een nieuwe kleur en vorm. Je kijkt naar boven en beseft dat het plafond niet meer bij de rest van het huis past. Dan wordt het tijd om Plameco plafonds in te schakelen. Plameco is een ideale en duurzame oplossing, voor elke ruimte in huis.

Op het gebied van plafonds zijn er verschillende mogelijkheden en designs. Elk plafond wordt op maat gemaakt en in één dag als strak geheel gemonteerd. Het unieke vochtbestendige bacterie -en schimmelwerende materiaal maakt het niet alleen geschikt voor woonkamer of kantoorruimte, maar ook voor badkamers en keukens. Een plafond van Plameco heeft verschillende voordelen. De plafonds zijn gemakkelijk schoon te houden en kunnen goed tegen droogte, kou en warmte. Als je kiest voor een plafond van Plameco kies je voor isolatie en heb je geen last meer van galm of echo's.

Verlichting
Bij een nieuw interieur hoort ook verlichting. Plameco biedt ook plafondverlichting op iedere gewenste plaats in het plafond aan, terwijl bekabeling buiten het zicht blijft. Of het nu om badkamerverlichting, keukenverlichting of om slaapkamerverlichting gaat, verlichting is er voor iedere ruimte -en stijl. Het aanbod bestaat onder andere uit glasfiber-verlichting, lichtstrips en spots, in zowel hallogeen als LED-verlichting in vele kleuren. Naast verlichting is het ook mogelijk om een afbeelding op het plafond te laten bedrukken. Zo kun je in de slaapkamer schaapjes tellen op het plafond of de maan en de sterren van dichtbij bekijken.

Mogelijkheden
De adviseurs bij Plameco geven graag advies over de verschillende mogelijkheden. Benieuwd hoe de plafonds er uit zien? Deze kunnen bekeken worden aan de Columbusweg 3 in Goes. Kijk voor de open dagen op de website: wwww.plameco.nl/goes

Nieuwsgierig?
Meer weten over de plafonds van Plameco? Op de website is onder andere productinformatie, plafondideeën en verkooppunten te vinden.
Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: www.plameco.nl/goes [l]