Première Familieconcert 'De Tuinen van Ginder'

MIDDELBURG - Een muzikaal sprookje naar het gelijknamige boek van Rieks Veen. Beleef de première van de familievoorstelling "De Tuinen van Ginder" op 5 oktober in de Tuinkamer van de Kloveniersdoelen te Middelburg. Aanvang 14.30 uur.

De Tuinen van Ginder - Achter de Poort van Heinde. Een fantasierijk dierenverhaal van Rieks Veenker op muziek van niemand minder dan Modest Mussorgsky en geïllustreerd door Coen Hamelink. Zowel wat verhaal, voordracht van Renée van Brakel, als wat vormgeving en live muziek betreft een genot om naar te kijken en luisteren. Een Zeeuws pareltje.

Uitvoerenden Klassiek van Dichtbij: Renée van Brakel, vertelster - Evelien de Vries, klarinet; Wendy de Vos, slagwerk - Martijn Kooiman, cello - Rieks Veenker, techniek.

Stichting Klassiek van Dichtbij is opgericht in april 2018. De 20 professionele en bevlogen musici van Klassiek van Dichtbij geven vanuit Klassiek van Dichtbij concerten in verschillende bezettingen. De musici van Klassiek van Dichtbij willen klassieke muziek voor veel meer mensen toegankelijk maken.

Zaterdag 5 oktober, aanvang 14.30 uur, Tuinkamer, Kloveniersdoelen, Achter de Houttuinen 30 te Middelburg. Reserveren kan via info@klassiekvandichtbij.nl. Bekijk ook onze website: www.klassiekvandichtbij.nl. [l]