Herfstfair in Kreekgebouw Westkapelle

WESTKAPELLE - Een keer per jaar houden Marja en Corry een herfstfair. We streven er naar om zoveel mogelijk te wisselen in het aanbod van standhouders, hoewel sommige mensen zo uniek zijn dat ze inmiddels bij de vaste kern lijken te horen. Ook hebben we steeds een aantal goede doelen erbij staan.

Op woensdag 16 oktober worden een aantal zelfgemaakte c.q. gebakken artikelen verkocht, vaak gemaakt door familieleden van bewoners of zorgmedewerkers. De opbrengst hiervan is geheel voor de 2 groepswoningen waar uitstapjes van worden geregeld. De koffie en thee verkoop is voor hetzelfde doel en voor de bewoners van de appartementen. Voor al onze bewoners is het een gezellige dag waarvoor ze niet de deur uit hoeven, en vaak onafhankelijk rond kunnen kijken, al komen er op die dag ook opvallend veel familieleden op bezoek! Omdat we de fair bewust in de herfstvakantie plannen zijn er ook altijd activiteiten voor de kinderen. Goede sfeer en gezelligheid staan voorop.
De fair is in de zorg infra ruimte in het Kreekgebouw, het gebouw dat het dichtst bij de Kreek staat. Kom vooral kijken en meegenieten, we heten iedereen van harte welkom! [l]