INKT
INKT Foto: INKT

INKT in concert op de Bunder

'S HEER ARENDSKERKE - Meer dan het nieuwe Nederlandse levenslied op de Bunder. De vijfkoppige groep INKT geeft sowieso een concert dat balanceert op de klanken van chanson, kleinkunst, pop, folk en levenslied. Muziek die een ontmoeting is. De vriend die je traditie noemt komt de rebelse vernieuwer tegen. Vorig jaar pas hun debuutalbum, maar de muziek klinkt als een tijdloze symfonie van tristesse en ‘joie de vivre’. En dat in een taalkundig gestileerd Nederlands. Niks nieuws, denk je, vergeet het... niets lijkt op wat het is.

Speciaal voor een Bunder Kunst neemt INKT alleen de strijkers en gitaar mee voor een intiem concert. Schuif de stoelen iets dichter tegen elkaar aan en geniet van orkestrale kleinkunst terwijl buiten de herfst zijn intrede doet. Bezetting band: Fredrike Palmen-zang, Ward Reijmerink-klassieke gitaar, Danna Paternotte-Viool, NTB-altviool, Dionne Nijsten-cello.
Concert vindt plaats op zondag 13 oktober bij een Bunder Kunst Panhoeveweg ’s-Heer Arendskerke, aanvang concert 15.00 uur, voor en na deze activiteit volop gelegenheid om de tuin te bezoeken. Tickets via www.eenbunderkunst.nl of aan de deur als er nog plaats is. [l]