Toneelvertelling over slechtziendheid

MIDDELBURG - De Maculavereniging regio Zeeland en de Oogvereniging regio Zeeland verzorgen samen met VISIO Zeeland een bijzondere bijeenkomst in de bibliotheek van Middelburg. 'De vrouw in de spiegel', 19 oktober in Middelburg, vertelvoorstelling ‘Zien en Gezien worden’.

De vrouw in de spiegel’ is een meeslepende vertelvoorstelling over een lang gekoesterde droom die plotseling tot een einde komt als Eveline geconfronteerd wordt met haar visuele handicap. Alles wordt donker. Angst, schaamte, pijn en verdriet houden haar lange tijd in de greep.

Eveline Masetti is pastor, (narratief)coach en verteller. Ze vertelt haar persoonlijke verhaal in haar voorstelling ‘De vrouw in de spiegel’. Zij neemt u mee op reis, van het donker, door de schemering naar het licht.

Eveline: “In het pastoraat en mijn coachpraktijk maak ik gebruik van verhalen en beelden. Ieder mens heeft zijn eigen (levens-)verhalen. Verhalen die iets vertellen over wie wij zijn. Soms is het alsof we vast zitten in onze verhalen en beelden. Door tijdens de ‘reis’ contact te maken met de wereld van de beelden kunnen we ontdekken waar het verhaal hapert. Als je jezelf echt met liefde kunt omarmen ben je gelukkig met jezelf en kun je het leven intens leven. Dat wens ik u en jou toe!”.

Bijzonder en herkenbaar
Deze voorstelling is natuurlijk heel bijzonder en herkenbaar voor hen die slecht zien of blind zijn maar zeker ook voor hun naasten, andere belangstellenden en zeker ook voor personen die op enige wijze met slechtziendheid te maken hebben.

Informatie

Bibliotheek van Middelburg, Kousteensedijk 7, 4331 JE Middelburg, zaterdag 19 oktober. Aanvang: 14:30 uur, inloop vanaf 14 uur.

Aanmelden: Indien mogelijk vooraf en o.v.v aantal personen en de titel van de voorstelling 'De vrouw in de spiegel', via Oogvereniging: oogcafenbzl@gmail.com of telefonisch via Maculavereniging, Mies Bezemer: mobiel: 06-22 46 92 06. Na afloop is er gelegenheid om Eveline te ontmoeten en van gedachten te wisselen.

Voor meer informatie over de voorstelling van Eveline Masetti: www.krachtigewoorden.nl.[l]