ONDA Nieuw- en Sint Joosland. FOTO MATTHIJS VAN DER WAL
ONDA Nieuw- en Sint Joosland. FOTO MATTHIJS VAN DER WAL Matthijs van der Wal

Opera meets Musical

MIDDELBURG - Op zaterdag 2 november geeft Muziekvereniging ONDA uit Nieuw- en Sint Joosland samen met het Houblon Ensemble een uniek concert waarin zij opera en musical combineren.

ONDA onder leiding van Cora Dellebeke staat als fanfareorkest garant voor uitvoeringen op hoog niveau. De opera- en musicalsterren van het Houblon Ensemble nemen de zang en uitleg voor hun rekening. Het ensemble brengt opera en musical op toegankelijke wijze, door niet alleen te zingen, maar door er ook over te vertellen. Zo weet de toeschouwer precies waar het deel uit de opera of musical over gaat. Voorkennis is dus niet nodig.

Gekozen is voor bekende operawerken zoals de Barbier van Seviglia van Rossini en Aïda van Verdi en musicals als The Phantom of the Opera, Les Miserables en Evita. Opera meets Musical wordt hiermee een zeer afwisselende avond met een hoog entertainmentgehalte. Van Carmen tot de Lion King: een onvergetelijke avond die u niet mag missen!

ONDA Nieuw- en Sint Joosland o.l.v. Cora Dellebeke / Houblon Ensemble: Marike Verbeek, Martijn Hop en Howard van Dodemont.

Zaterdag 2 november, 20.00 uur, Middelburg, Korpszaal Leger des Heils, Het Zwin 1. Repertoire: Fanfare met hoogtepunten uit opera en musical toegankelijk gebracht. Reserveringen via: reserveringenonda@hotmail.com. Meer informatie: www.muziekverenigingonda.nl / www.houblonensemble.nl. [l]