AGENDA

Woensdag 6 november

Boerderijclub

15:30 | kinderboerderij

Doe mee aan de "Boerderijclub" op "De Klepperhoeve". Voel je een echte boer(in) en help mee bij alle klussen op de boerderij. De boerderijclub bestaat uit 6 lessen, welke plaats vinden op de woensdag van 15.30-17.00 uur en zal van start gaan op 6 november. De laatste middag is op 11 december. Er is plaats voor 10 deelnemers, van 6 jaar tot 10 jaar oud, inschrijven is verplicht. Geef je op via 0118-627142 of per email activiteiten@kinderboerderij-middelburg.nl.

Ontmoetingsavond reumapatiënten

19:30 | Grand Café Willem/Hof van Buren

Reumazorg Zuid West Nederland organiseert op woensdag 6 november een contactavond voor mensen met reuma en hun partner in wijkcentrum Hof van Buren, Oranjelaan 19 te Middelburg. Aanmelden: aanmelden@reumazorgzwn.nl of 0850280277. Na aanmelding krijgt een bevestigingsmail met het definitieve programma. Deelname is gratis.

Vrijdag 8 november

Sinterklaas-Kerst beurs

9:00 |

Tweedehands Speelgoedbeurs: Sinterklaas en de Kerstman zijn in aantocht dus tijd om inkopen te doen. Vrijdag 8 november in Grijpskerke 09.00 tot 21.00 uur aan de Frederik Barbarossaweg 1 (de schuurdeur naast Eva & Kato).

Vive le Geus

20:00 | Zeeuwse concertzaal

De musici, pleitbezorgers van de Nederlands(talige) muziek, gaan in deze theatrale voorstelling de samenwerking aan met historicus en tv presentator Hans Goedkoop. "Vive le Geus" is een bloedstollende concertvoorstelling over 80 jaar opstand, over chaos en onderlinge verdeeldheid, maar vooral over de kracht van muziek in oorlogstijd. Met muziek op originele instrumenten uit de 17e eeuw door Camerata Trajectina. Vrijdag 8 november 20.00 uur Zeeuwse Concertzaal in Middelburg.

8-9 november

Kledingverkoop

9:00 | Kledingbank Zeeland

Kledingbank Zeeland pakt de dozen met najaarskleding weer uit! We zijn weer terug op de vertrouwde locatie aan de Ravensteijnweg 1a in Middelburg. Dit is tevens het gebouw waar het uitgiftecentrum van de kledingbank gevestigd is. Het kledingfestijn is vrijdag 8 en zaterdag 9 november van 9-16 uur. Deze beurs is voor iedereen gratis toegankelijk. De opbrengst van onze verkopingen komt zoals altijd geheel ten goede aan Stichting Kledingbank Zeeland.

Zaterdag 9 november

Familiebingo

15:00 |

Wijkvereniging 't Zand-Stromenwijk organiseert een bingo voor iedereen op zaterdag 9 november van 15.00-17.00 uur. Entree gratis.

Grote Archipel

20:00 | Zeeuwse concertzaal

Ter gelegenheid van de 80ste verjaardag van componist Daan Manneke brengen MuziekPodium Zeeland en de Zeeuwse Concertzaal in een gezamenlijk project een eerbetoon aan zijn muziek onder de naam Grote Archipel. Elk deel is opgedragen aan een pianist waar Manneke een speciale band mee heeft: Jelena Basova, Kelvin Grout, Daniel Karmer, Geoffrey Madge, Hannes Minnaar en Ralph van Raat. Deze zes musici spelen dit werk als een soort estafette. Zaterdag 9 november 20.00 uur, Zeeuwse Concertzaal in Middelburg.

Zondag 10 november

Time4God

19:30 | Gasthuiskerk

Op zondag 10 november wordt een Engelstalige 'Time4God' kerkdienst gehouden in de Gasthuiskerk, Lange Delft 94 Middelburg. Aanvang 19.30 uur. Voorganger: Jacobine Scholte de Jong.

Sixties Revolution Liveshow

15:00 | De Spot

Na het succes van vorig jaar nodigt Sixties Revolution iedereen weer uit in De Spot. We gaan er een echte jaren zestig fuif van maken! Dit keer brengen we een ode aan de Nederbeat. Een set met nummers van artiesten van Neerlandsche bodem. Sixties Revolution Liveshow, de naam zegt het al, speelt de hits uit de tijd van de nozems en de hippies. Het gaat hun om de beleving van de muziek. Zondag 10 november, aanvang 15.00 uur, De Spot Middelburg. Kaarten via: https://despotmiddelburg.nl/agenda/sixties-revolution.

Maandag 11 november

Improvisatieavonden in Middelburg

19:30 | Wijkgebouw Getij

Sinds de oprichting van Theatergroep De Emoes is improvisatietheater in Zeeland populairder dan ooit tevoren. Iedereen die houdt van humor en een beetje gek doen krijgt de tip: stap eens uit je comfortzone en improviseer mee. Maandag 11 en woensdag 13 november (van 19.30-21.30 uur) zijn er weer improvisatieavonden in Middelburg. We komen bij elkaar in Wijkcentrum Getij in Middelburg. Geef je op via: theateremoes@hotmail.com. (Kijk voor meer informatie op facebook.com/theatergroepdeemoes).