Viering voor Spaansprekenden

MIDDELBURG - Eucharistieviering voor Spaans sprekende parochianen. Celebración eucaristica para los filigreses de habla hispana.

In het kader van de Advent is er op zondag 15 december om 15.00 uur weer een Eucharistieviering voor Spaans sprekende parochianen in de H.H. Petrus en Pauluskerk aan de Lombartstraat 1 in Middelburg. De uit Argentinië afkomstige pastor Federico Ceriani zal in deze viering voorgaan. De zanggroep Misa Criolla - die wordt geleid door Carla Nieuwdorp-Martens - zal deze vieringen muzikaal opluisteren. Marinus Vreeke begeleidt de groep op zijn gitaar.

Spaans sprekenden, hun families, vrienden en belangstellenden uit alle parochies in Zeeland, worden van harte uitgenodigd voor deze tweetalige Eucharistieviering.

Los hispanohablantes, sus familias, amigos y personas interesadas de todas las parroquias de Zelanda están cordialmente invitados a estas celebraciones eucaristicas bilingües.

Mensen die geen Spaans spreken zijn ook welkom. Na de viering is er gelegenheid om elkaar in ongedwongen sfeer te ontmoeten, bij te praten en kennis te maken met pastor Ceriani.

De volgende viering is gepland op zondag 5 april (Palmzondag) eveneens om 15.00 uur.

Personen die graag willen meezingen in de zanggroep zijn van harte welkom. De groep oefent eens per vier weken, ze kunnen zich aanmelden bij Carla Nieuwdorp-Martens. (contactgegevens: tel. 0118-614323 e-mail: cama@zeelandnet.nl).

Voor de mensen die van ver moeten komen is het goed om te weten dat het in Middelburg op zondagen vrij parkeren is, ook in de gemeentelijke parkeergarages. Let wel op: uitsluitend parkeren in de parkeervakken en niet op plaatsen die bestemd zijn voor vergunninghouders. [l]