Kerstfair in Zoutelande

ZOUTELANDE - Velen kijken er elk jaar weer naar uit: de kerstfair in Zoutelande. Na een reeks van jaren is deze feestelijke fair niet meer weg te denken uit de decemberagenda. Met veel enthousiasme hebben organisatoren zich ingezet voor een opnieuw veelzijdige en smaakvolle kerstfair.

In de sfeervolle ambiance van de Catharinakerk zal het dan ook wederom goed toeven zijn. Alles ademt reeds de sfeer die zo vertrouwd en geliefd is in de donkere dagen voor Kerst. De kerstfair van Zoutelande blijkt daarom vooral een plek van ontmoeting te zijn. Naast gezelligheid en tijd voor een praatje is er alle gelegenheid rond te kijken bij de diverse kraampjes. Wie zich een klein of iets groter kerststuk wil aanschaffen wordt op z’n wenken bediend. Verschillende kraampjes bieden zelfgemaakte producten aan zoals advocaat, verschillende gebreide voorwerpen, artistieke kaarten om te verzenden en tal van andere leuke zaken. Goede-doelen-organisaties zoals de Wereldwinkel bieden hun waren te koop aan. En, nieuw dit jaar: elk heel uur draait het Rad van Fortuin met mooie prijzen.

Het organiserend comité heeft in de kerk ook een binnen-terras gecreëerd: een uitgelezen mogelijkheid om te genieten van een kop koffie of thee, met iets lekkers, van een kop overheerlijke, verse erwtensoep -ook om mee te nemen!-, of een glas glühwein. En omdat bij een echte kerstfair ook echte kerstmuziek hoort zullen muzikanten van Luctor & Emergo en het Willibrord Ensemble zowel instrumentaal als vocaal live van zich laten horen.

Een kijkje nemen? Sfeer proeven? Leuke koopjes doen? Op zaterdag 14 december a.s. staan de deuren van de Catharinakerk van 13.00 tot 17.00 uur wijd open voor alle bezoekers. [l]