Top 2019 café in SVRZ 't Gasthuis

MIDDELBURG - Donderdag 19 december wordt de hal van ’t Gasthuis omgetoverd tot een echt ‘Top 2019 café’. Van half drie tot vijf uur wordt hier een eigen Top 20 gepresenteerd en bekeken.

Met het verstrijken van de tijd verandert ook de muzikale smaak van de bewoners. Zo werd door meneer Zevenbergen (een Bruce Springsteen fan van het eerste uur) de actie ‘Meer rock, minder klok’ gestart. Minder ‘Klok van Arnemuiden’ of andere Nederlandstalige liedjes uit de oude doos en meer muziek van nu. Elk kwartaal is er een ‘Top 20 café’ georganiseerd. De bewoners van de SVRZ ’t Gasthuis locaties konden een keuze maken uit zestig nummers. Waarin alle verschillende genres aanwezig waren. Hieruit werd een Top 20 samengesteld. Het laatste Top 20 café van 2019 wordt groot uitgepakt.

De hal wordt een echt (alcoholvrij) café. Op een groot beeldscherm zullen de nummers te zien zijn. De presentatie wordt verzorgd door Bert van Leerdam, bekend Zeeuws (radio) presentator en disc-jockey. SVRZ coryfeeën, met de bewoners voorop, zullen hun bijdrage leveren. Vraaggesprekjes, een muzikale quiz, een lijstduwer, muzikale medewerkers. Het beloofd een erg leuke middag te worden.

Wegens de beschikbare ruimte alleen toegankelijk voor bewoners van SVRZ ’t Gasthuis.[l]