Astrologie bij de Volksuniversiteit

MIDDELBURG - De ZVU organiseert vanaf maandagavond 6 januari een Astrologie Basiscursus. Het leuke van deze cursus is dat je direct vanaf het begin met je eigen horoscoop gaat werken.

In de zes lessen is de eigen horoscoop de rode draad, waardoor je de nodige inzichten over jezelf zult opdoen. De dierenriemtekens, de planeten, de astrologische huizen en (misschien) de planeetverbindingen komen achtereenvolgens aan bod. Stapsgewijs ga je leren deze astrologische bouwstenen op basaal niveau toe te passen. Aan het eind van de cursus ben je in staat om je horoscoop in grote lijnen te begrijpen.

Er is geen astrologische voorkennis nodig, maar deze cursus is wel geschikt als herhalingsoefening als je al eens eerder met astrologie bent bezig geweest. Het is ook niet nodig om een astrologisch programma op je computer te hebben voor deze cursus.

De cursus wordt gegeven in het Pakhuis 22 in Middelburg. Er zijn nog een paar plaatsen vrij en u kan zich nog opgeven bij het kantoor van de ZVU, tel. 0118-634800 of via de website: www.volksuniversiteitzeeland.nl [l]