AGENDA

Vrijdag 27 december

Winterfair Galerie BANK

12:00 | Galerie Bank

Galerie BANK in Aagtekerke is open op vrijdag 27 en zaterdag 28 december met onder andere beelden in natuursteen van Paula Drost-Van de Velde. Zij maakt abstracte en soms stilistische, figuratieve beelden van onder andere serpentijn, speksteen, seleniet en albast. Daarnaast schildert ze ook met olie- of acrylverf. In de galerie zijn zowel haar schilderijen als beelden te zien. Verder zijn er kunstwerken, sieraden én koopjes van de vaste exposanten. De Winterfair duurt de hele maand december en is elke vrijdag en zaterdag open van 12.00 tot 17.00 uur. Vrije toegang.

Kerstconcert

16:00 | Kleine Kerk

Vrijdag 27 december geeft Capella Veerensis uit Serooskerke om 16 uur een Kerstconcert in de Kleine Kerk in Veere. Het koor zingt deze keer kerstliederen van o.a J.S.Bach, Michael Haydn en Ola Gjello. Muzikale medewerking wordt verleend door de solisten Hanneke de Vroe en Nel van den Broeke. Organist/ pianist Jos Vogel en de violisten Petra Flipse en Arenda Honkoop. De algehele leiding is in handen van dirigent Willie den Hollander.

Zaterdag 4 januari

Marco Stroo leest voor

14:00 | De Drvkkery

Op zaterdag 4 januari zal Marco Stroo, schrijver en illustrator van het kinderboek 'De Bengeltjes' te vinden zijn in de Drukkerij te Middelburg. Daar zal hij van 14.00 tot 16.00 uur een voorlees en signeersessie houden voor zijn boek. De toegang is gratis.