Cars and Coffee Zeeland is terug met een nieuwe nog grotere locatie

VLISSINGEN - In mei 2018 was er de eerste editie van Cars & Coffee Zeeland, een gratis sociaal evenement wat is overgewaaid uit Amerika. Het idee is simpel: met een groep mede-autoliefhebbers genieten van een lekkere bak koffie, op een ontspannen manier verhalen uitwisselen en naar elkaars auto's kijken. 23 maart 2019 komt er dan eindelijk een 2e editie, met een nog mooiere locatie; de oude Lasloods in Vlissingen.


Na een zeer succesvolle eerste editie in 2018 was het onvermijdelijk dat er een nieuwe Cars & Coffee Zeeland zou komen. Een uitdaging want die eerste editie had ruim 5 keer zoveel bezoekers als verwacht. De nieuwe locatie moest nog meer een Zeeuwse uitstraling hebben en daarom kon het ook niet anders dan dat deze in het havengebied van Vlissingen zou zijn. Midden tussen de vissersschepen kan je dan ook de nieuwe locatie vinden, de oude Lasloods, een kenmerkend pand met 1000m2 binnen en ruim 2000m2 buiten ruimte.

Wereldklasse koffie

Uniek is dat ook bij deze tweede editie de koffie bereid zal worden door Rob Clarijs van De Zeeuwse Branding, de nummer 2 barista van de wereld. Hij werd in 2018 de tweede bij 'de Olympische Spelen van de koffiewereld', Coffee Masters in Londen.

3000m2 ruimte

Vanaf 11:00 zijn bezoekers welkom in en rond de Lasloods (Tweede Binnenhavenweg 8, 4382 ZH in Vlissingen). Om 14:00 uur is het feest weer voorbij, dus wees er snel bij. Of het nu een klassieker, youngtimer of splinternieuw exemplaar betreft maakt niet uit. Iedereen mag komen! Wat mag dat dan allemaal kosten? Helemaal niks. Aan de auto werken is immers al duur genoeg. [l]