Medaillewinnaressen Fleur van Klooster, Esra van Oers, Tessa Geldof, Rosalie van Noort, Kim Sierts (vlnr).
Medaillewinnaressen Fleur van Klooster, Esra van Oers, Tessa Geldof, Rosalie van Noort, Kim Sierts (vlnr). Monique van Belzen

Tien medailles voor Vlissingse Turn Vereniging

VLISSINGEN - Dit weekend was heel succesvol voor de meisjes van de A- en B-selectie van VTV. In Kaatsheuvel werd de 1e kwalificatiewedstrijd geturnd en de vele trainingsuren wierpen vrucht af.

Vooral de categorie Instap D3 deed het heel goed, met een compleet podium voor VTV. In deze clean sweep veroverde Rosalie van Noort het goud, Esra van Oers het zilver en Kim Sierts het brons. Bij pupil 1 D3 scoorde Fleur van Klooster een zilveren medaille, net als Loïs Verveer in de categorie pupil 2 D2. Zo ook Tessa Geldof bij jeugd 1 D2 en Quinty Vreeke bij jeugd 1 D3. Bij jeugd H nam Anna Hamelink een mooie gouden medaille mee naar huis en bij de junioren G was er een gouden medaille voor Karen Verplanke en een zilveren medaille voor Julia Correia. Verder waren er top tien noteringen voor Fenna Filius, Isa Kozak, Jade Buschman, Jaeda Engeldal, Sofia Bellu, Romy Prior, Eva Bahhour, Yasmine Kloek, Gabrielle Bruins Slot, Myrthe Jellema en Danique Minnaard.. Ook Kylie Mies, Jasmijn van Noort en Anouk Zoutendijk hebben een goede wedstrijd geturnd.

Voor verdere gegevens zie de website van de vereniging: www.vtv-vlissingen.nl.[l]