Home-Start zoekt vrijwilligers

VLISSINGEN - Home-Start Walcheren zorgt dat ouders met kinderen er niet alleen voor staan! Wie een gezin heeft (gehad) met opgroeiende kinderen wéét het: wat is het mooi om je kinderen te zien opgroeien.

Een gezin draaiende houden kan soms ook heel druk en stressvol zijn. Komt een ouder er even niet alleen uit? Dan kan een vrijwilliger van Home-Start Walcheren een steuntje in de rug geven!

Wil jij die vrijwilliger zijn die een ouder tijdelijk ondersteunt, vanuit jouw eigen opvoedervaring? Heb jij een dagdeel in de week tijd om een luisterend oor en vriendschappelijke ondersteuning te bieden bij de alledaagse opvoeding? Geef je dan op voor de inspirerende nieuwe basiscursus die binnenkort begint! Home-Start Walcheren biedt maatschappelijk zinvol werk, een enthousiaste groep collega's, persoonlijke begeleiding en aandacht voor deskundigheidsbevordering.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van de coördinatoren van Home-Start Walcheren: 0118-639311 of mail naar: Home-Start.walcheren@humanitas.nl. Of kijk op: www.home-start.nl of op de Facebookpagina van Home-Start Walcheren. [l]