wg ouderen op bezoek bij Tabadila Middelburg.
wg ouderen op bezoek bij Tabadila Middelburg. Mae Uku

Activiteit Mae Uku in teken van Tabadila en Valentijn

OOST-SOUBURG - De wg ouderen van Stichting Mae Uku hadden i.o.m. bestuur gepland om maandag 11 februari actief aan een kookworkshop in Tabadila mee te doen.

Een onderonsje met de Middelburgse Wooncentrum in de Molukse wijk aldaar, waar beide organisaties - Tabadila & Mae Uku – deze samenwerking toejuichen en ook voor de komende periode voornemens zijn gezamenlijk de activiteiten bij te wonen. Hier dus een dikke duim voor alle betrokkenen!

Valentijn
Woensdagochtend was het gewoon in Mae Uku een creatief ochtend met als thema Valentijn. De aanwezige deelnemers hebben er weer een gezellig en creatief 'high-tea' van gemaakt.

Natuurlijk is de week nog niet voorbij want op deze Valentijnsdag was een bezoek aan het Zeeuws Museum gepland op uitnodiging van Tabadila. Deze week was dus weer gewoon de moeite waard geweest om aan te sluiten. Als deelnemer of vrijwilliger bij de werkgroep Ouderen van Mae Uku.

Programma
Workshop Moluks-Maleis (10 lessen) is ook weer opgestart, nl. op de maandagmiddag van 13.30-15.00 uur en een andere groep met deelnemers kunnen terecht op de donderdagavond van 19.30-21.00 uur.

Wat ook al is gestart is Mae Uku Darts, waar weer nieuw leven in is geblazen en – voorlopig – op de vrijdag open trainingsavonden houdt.

Zomaar een greep met een deel van activiteiten uit week 7 uit de agenda van Stichting Mae Uku, Prins Hendrikstraat 35A – in de Molukse Wijk in Oost-Souburg. [l]